Bogstavejagt i Pandrup midtby

• Hele dagen
  • Pandrup By
  • 40 13 05 21 21

Pandrup Kaas Handel & Erhverv bakker op om idéen, så fra mandag til fredag kan man hver dag fra kl. 8.00 se på Borgerforenings facebook side, hvor mange bogstaver man skal finde til dagens ord. Hvert bogstave ledsages af et tal, som indikerer bogstavernes rækkefølge. Svaret skal ligeledes sendes i en privat besked på borgerforeningens facebookside @pandrupborgerforening. Hver dag udløses der børnevenlige præmier til bogstavejægerne.

Derudover har vi en bonusrunde, hvor man kan vinde et gavekort på 500,- til byens butikker. Her er det græskar, som vi placerer rundt omkring i byen med udskårne bogstaver. Det vil være det samme ord mandag til fredag, men man skal selv regne bogstavernes rækkefølge ud.